Skip to main content

Over ons

UP Elevator schoenen is het adres voor onopvallende elevator schoenen in Nederland en België. De schoenen zijn geheel ontwikkeld vanuit het oogpunt van een prettige verhoging met conform en hebben een uniek meegaand schoen ontwerp, dit ten opzichte van haar concurrenten zijn UP Elevator schoenen niet te herkennen.

De doelgroep bestaat naast de consument ook steeds meer uit andere partijen zoals het MKB met als voorbeeld modellenbureau’s, beveiligingsbedrijven en showbusiness gerelateerde firma’s.

 

De eerste schoen

De allereerste Elevator schoen werd ook het promo model in 2013. Dit ontwerp was redelijk herkenbaar omdat veel schoenproducenten in de USA dit ontwerp massaal doorvoerde. UP Elevator schoenen besloot om het over een andere boeg te gooien en het assortiment uit te breiden met meerdere modellen.

 

 

Designed in Holland

UP Elevator schoenen zijn kwaliteitsproducten en bieden een lange levensduur. UP Elevator schoenen zijn bedacht in het Brabantse Breda medio 2009 maar vindt nu via E-commerce ook haar weg in onder meer België en Duitsland.

Missie

UP Elevator schoenen haar missie is om onherkenbare & betaalbare elevator schoenen op de markt te brengen.

Nederland is bij uitstek het geschikte land hiervoor, Nederlanders zijn de langste mensen ter wereld. Onze producten kunnen een uitkomst zijn voor personen die simpel net iets langer willen zijn. Helaas is namelijk niet iedereen geboren met een lang postuur.

Waar succes, aantrekkelijkheid en welvarendheid vaak gekoppeld worden aan lengte zijn onze producten een veilige uitkomst.

Poster model schoen (2013)

UP Elevator schoenen zijn kwaliteitsproducten en bieden een lange levensduur. UP Elevator schoenen zijn bedacht en ontwikkelde in het Brabantse Breda in 2009 maar vindt nu via E-commerce ook haar weg in onder meer België en Duitsland.

Dirk Bovendijk

Voor meer informatie neem contact met ons op

Zakelijke oplossingen

Naast de consument vinden ook steeds meer andere instanties zoals beveiligingsbedrijven, modellenbureau’s en mode concerns hun weg naar UP Elevator schoenen. Wij bieden ook white label solutions aan en customization met eigen huisstijl en drukmogelijkheden. Neem hiervoor contact op met zakelijk@elevator-schoenen.nl

  • 11466
  • 10969
  • 11467
  • 10971
De waardering van www.elevator-schoenen.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 124 reviews.

Winkelmand